Хотел Ексклузив е вистинскиот избор за сите ваши потреби, без разлика дали станува збор за прослави, летни одмори на брегот на езерото во Струга или само за забава.
Добредојдовте.
Хотел Ексклузив се наоѓа на 4 км. северно од градот Струга. Ова го прави нашиот хотел многу достапен за градот и неговата околина. Ова им го прави на нашите клиенти многу погодно дали тие слават или одмор во близина на плажите на Струга. Нашиот хотел има 4 луксузни апартмани, 20 двокреветни соби со екстра кревет и 20 двокреветни соби опремени со најсовремени објекти. Постојат два ресторана, со 600 седишта и 200 седишта, почитувачки. Летната тераса има 100 седишта. Во текот на годината има музика во живо секоја вечер. За деловни потреби на клиентите имаме конференциска сала и доволно паркинг.

Клиенти
1900
Соби
45
Сала
2
Настани
200 per year

Препораки

Нашиот тим